Equip de la jornada 07-03-2015

Ja tenim el cinc ideal de la setmana, on els entrenadors del CEJM valoraran el comportament, el compromís i el joc de tota la setmana (entrenaments i partits) per premiar a cinc jugadors fent-los entrar en el quintet ideal de la semana.

  • Edu (Infantil A): Gràcies a les seves aturades l’infantil A va treure un punt importantíssim al camp de Les Corts. Espectacular l’actuació dels nostres petits que veu recompensada la seva feina amb la inclusió de l’Edu dins l’equip de la jornada.
  • Marta (Sènior Femení): La seva actitud competitiva la fa entrar directament en el millor equip. Amb aquesta gran actuació, tres gols en els primers deu minuts de partit, i amb aquesta agressivitat demostra perquè porta el 10 a la samarreta i li permet somià amb el trofeu pitxitxi.
  • Joanet (Juvenil A): Tot i no ser un gran partit del juvenil, el mag de Blanes va aparèixer per desencallar el partit amb accions espectaculars i participar en cinc del set gols de l’equip de forma activa.
  • Mònica Balsells (Juvenil-Cadet Femení): Després d’unes setmanes entrenant a molt bon nivell, aquest partit la Mònica, va aconseguir dos gols dels tres del seu equip.
  • Pau (Sènior): Després d’una setmana molt bona de treball als entrenaments va realitzar un gran partit dissabte i va contribuir a la victòria del sènior.

Diapositiva1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: