La jornada del CEEB

Cronicas ceebAquests són els resultats dels nostres equips del CEEB…

PRE BENJAMÍ A 6-1 ESCOLA TABER

El pre benjamí A va guanyar el primer partit de la segona volta davant el Taber. L’Inici del partit va ser mogut i intens pels interessos dels nostres, ja que dominàvem amb claredat però no estàvem gaire encertats de cara a porteria. Els nostres van obrir el marcador després de finalitzar una bona jugada col·lectiva de tot l’equip. Pocs minuts més tard ampliàvem el marcador arribant a un parcial de 3-0. Quan restaven pocs minuts per la conclusió de la primera meitat, els visitants van marcar a causa d’un error puntual dels de Sant Gervasi.

A la represa el partit seguia el mateix guió, tot i que amb menys intensitat per culpa del cansament dels dos equips. Els de JM van sentenciar el partit en els primers 10 minuts de la segona part amb tres gols i el marcador no es va moure més fins al final del partit.

Colegio Madres Concepcionistas “A” 8 – 5 CE Jesús Maria Infantil

Aquest divendres, l’infantil s’enfrontava contra un rival directe, el Colegio Madres Concepcionistas. A priori semblava que seria un partit complicat, ja que es tractava d’una pista molt petita, fet que complicaria el joc i la circulació de la pilota. Però, tot i així, la primera part va estar molt igualada. L’equip local es va avançar al marcador amb un gol de rebot. L’infantil va saber mantenir el nivell del partit, i a partir d’aquí, tot va ser una pluja de gols, arribant a la mitja part amb un resultat de 5-4 en contra (2 gols de Miquel, 1 de Pablo Rodrigo i 1 de Pablo Fabra). Tot just iniciar-se la segona part, va ser el CE Jesús Maria el que va anotar un altre gol, aprofitant una errada del porter local (Nacho Prats) que els permetia empatar el partit. A partir d’aquí però, l’equip local es va avançar al marcador i l’equip visitant ja no va saber reaccionar, acabant el partit amb el resultat de 8-5.

Icària 5-2 Cadet

Partit difícil el que enfrontava el cadet amb l’institut Icària. La primera part va començar amb moltes dificultats pels visitants, la pista relliscava i no hi havia gaire intensitat per part de JM, tot el contrari que els locals; fruit d’això es va arribar al descans amb un contundent 5-0. A la segona part JM va espavilar amb dos gols ràpids i moltes ocasions, tot i així, no va ser possible capgirar el marcador i el resultat final va estar de 5-2.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: