Resultats cap de setmana 21/3/15

Resultats setmana FCFEls nostres equips federats han obtingut els següents resultats aquesta jornada…

Babar 1 – Sénior Femení 6
Motivació, intensitat i sempre amb ganes de més. Les noies del Sénior Femení del Jesús Maria van donar un cop sobre la taula en la 18ª jornada de lliga. El JM tenia el previ avís que Babar podria ser un partit d’aquells complicats: pista exterior, pressió del públic local, empats i victòries davant rivals directes i la tensió causada perquè els dos equips perseguidors havien punxat. Però per a contrarestar aquesta situació, l’equip, en una jugada d’inici d’estratègia va anotar el primer gol del partit (Marta Ferrer) quan tan sols havien passat uns 10 segons i van deixar glaçat l’equip rival. Un gol de tot l’equip i també de l’entrenador.
Després d’aquest inici contundent, les noies van seguir dominant el joc i la Carlota, es va encarregar d’encarrilar el partit en el minut 12 (0-2), marcador amb el qual es va tancar la primera part. L’inici del segon temps va ser intens per part de les noies del JM i en una jugada enrevessada a l’àrea rival, una jugadora local es va endur la pilota amb les mans i l’àrbitre va xiular el penal. Des dels 6 metres, la Sílvia es va encarregar d’anotar 0-3. Just després, el Babar no va deixar perdre una de les seves oportunitats per a marcar i fer el seu únic gol del partit. La reacció del JM no va trigar gaire en arribar i d’una jugada d’estratègia des de la banda, l’Eva va anotar el 1-4. En els darrers minuts de la segona part, l’enfrontament es va anar escalfant i a poc a poc l’equip local va anar acumulant faltes. Això va permetre al JM aconseguir dos xuts des del doble penal i tots dos, van sumar al marcador, un primer de la Silvia (min. 49) i el segon de l’Eva (min. 50), amb els quals es va sentenciar el partit i la 18ª victòria consecutiva a la lliga.
JUVENIL B 6-1 MÀGIC SANTS

Treballada victòria del juvenil b que està realitzant una boníssima segona volta.

Partit dominat de principi a fi per l’equip local. El juvenil va portar tot el pes de l’atac i això es va transformar en ocasions molt clares i en diversos gols, 3-0 a la mitja part.
A la segona part l’equip visitant va sortir a pressionar i va retallar diferencies, 3-1 però els nois de Jm, molt concentrats durant tot el partit van respondre rapidament amb dos gols més. A les acaballes del partit es va marcar el 6-1 molt just. Felicitats per la feina feta.

JUV.CAD. FEMENÍ 2 – 1 FLORESTA Segurament un dels partits més fluixos d’aquest equip aquesta temporada. Amb un joc intermitent i sense dominar la pilota l’equip de JM va aconseguir 3 punts més que li permet seguir la lluita per les primeres posicions. Durant la segona part els dos equips van disposar d’ocasions per fer gol però la bona actuació de les porteres va evitar que el marcador tingues un altre resultat. Segur que les nostres noies tornaran a ser l’EQUIP que ens tenen acostumats les 4 jornades que queden i lluitaran fins al final de la temporada. Ànims noies!
MANRESA 7 – 3 CADET A
Aquest diumenge el Cadet A visitava la complicada pista del Manresa. No va ser el començament desitjat i a la primera jugada els locals ja obrien el marcador. Pocs minuts més tard tornaven a marcar i posaven més distància al marcador. Rapidament els nostres van retallar distància amb un gol de l’Eloy. Un gol per cada equip feia que arribarien al descans amb el 3-2 però just abans el Manresa es tornava a distanciar. A l’inici de la segona part el Cadet es posava a jugar de 5 i aconseguien marcar el 3-4. Poc després el Manresa marcava i feia inútil el gol dels nostres. Intentant-ho fins al final però amb no massa bona finalització per part del Cadet feia que no poguessin apropar-se al marcador. Al final el partit va finalitzar amb el 7-3.
EIXAMPLE 4 – 2 CADET B El cadet B es va deixar escapar dos punts al camp del co lider de la lliga. Sempre per darrere al marcador però amb un bon partit, el nostre cadet B, va posar les coses molt difícils a l’equip de l’Eixample gràcies a una bona pressió. L’equip de JM va perdonar nombroses ocasions per empatar o inclús posar-se per davant. Aquesta és una bona línia de treball però s’ha de millorar la finalització.
INFANTIL 3-6 MARFIL SANTA COLOMA

Difícil partit contra el tercer classificat de la lliga.
La primera part va estar molt igualada, amb els dos equips pressionant fort i amb moltes ocasions de gol per part dels dos equips. Es va posar per davant Marfil gràcies a una bona contra i al cap de poc temps va fer el 0-2. L’equip local no va abaixar els braços en cap moment i quan faltava un minut per terminar la primera part va fer l’1-2. A la segona part l’equip visitant va portar el ritme del partit, físicament més forts i amb una banqueta més llarga va apoderar-se del domini del partit. Els nois de JM van aguantar molt bé però quan faltaven 10 minuts Marfil es va distanciar al marcador 1-6. En els últims minuts els locals van treure l’orgull i van retallar les diferències fins al 3-6 final. Bon partit dels infantils que agafen moral per l’important partit d’aquesta setmana.

INFANTIL B 4-1 PENYA ESPLUGUES

El nostre infantil B va guanyar aquest diumenge a la penya Esplugues i manté les seves opcions per aconseguir la permanència.
El partit no podia començar millor, ja que al cap de 8 segons l’Albert anotava el primer gol. A partir d’aquest moment ens vam relaxar i els visitants aprofitaren un error per igualar el marcador.
Quan faltaven 5 minuts per la finalització de la primera meitat ens tornàvem a avançar després d’una bona jugada que finalitzava un altre cop l’Albert amb un potent xut.
A la represa els nostres no van sortir amb la intensitat que requeria el partit; tot i això no ens van marcar gràcies a les bones intervencions dels nostres porters.
A l’equador de la segona part, marcàvem dos gols més amb el que sentenciàvem el partit.
No va ser un bon partit però hem millorat molt en defensa. Se’ns apropen més rivals en la lluita per la permanència i només queda treballar seriosament.

ESPLUGUES 3-1 BASE FEMENÍ

Les petites de la casa visitaven una de les pistes més complicades de la lliga, i jugaven contra un equip que cada any és favorit per endur-se el títol. El partit va ser d’allò més intens i emocionant, ja que fins a l’últim moment va haver-hi emoció. L’equip local es va avançar al marcador aprofitant un contraatac, però les nostres noies no van abaixar els braços, i amb una bona jugada de sortida de pressió, va arribar l’empat, resultat amb el qual es va arribar a la segona part. A partir d’allà les locals van començar a dominar molt més, i amb una gran combinació van avançar-se al marcador. Cinc minuts després, amb un error de l’àrbitre, va arribar el tercer. Ocasions no van faltar per treure algun punt, però contra equips així les poques que tens s’han d’aprofitar.
Felicitar a les noies per la feina feta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: