Equip de la jornada 21_03_2015

Ja tenim el cinc ideal de la setmana, on els entrenadors del CEJM valoraran el comportament, el compromís i el joc de tota la setmana (entrenaments i partits) per premiar a cinc jugadors fent-los entrar en el quintet ideal de la semana.

  • Marta Labori (Sènior Femení): Gràcies a les seves aturades en moments difícils per l’equip, el Sènior Femení va poder sumar tres punts que les apropen al títol. Espectacular la millora de la Marta!
  • Juan (Juvenil B): El bon treball porta els seus fruits. Increïble la millora d’aquest jugador que s’ha transformat en el líder del juvenil B. Va ajudar al seu equip aquesta setmana amb 2 bons gols.
  • Anse (Sènior): Els seus tres gols d’aquesta jornada ens van donar la victòria a un camp dificilíssim. Gran temporada la d’aquest jugador de primer any.
  • Albert (INFANTIL B): Va realitzar un partit molt complet en tots els aspectes. Va marcar dos gols i es va sacrificar en defensa. L’Esforç i el treball ben realitzat durant la setmana és un clar exemple de la seva destacada actuació.
  • Anna Ramos (Juvenil-Cadet Femení): Va aconseguir un golàs contra la Floresta per així augmentar el seu compte particular golejador i ajudar al seu equip a seguir a la part alta de la classificació.

Diapositiva1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: