Equip de la jornada 31-10-2015

Ja tenim el cinc ideal de la setmana, on els entrenadors del CEJM valoraran el comportament, el compromís i el joc de tota la setmana (entrenaments i partits) per premiar a cinc jugadors fent-los entrar en el quintet ideal de la semana.

Diapositiva1

  • Maria Bas (Juvenil-Cadet Femení A): La Maria està realitzant un molt bon inici de temporada amb aturades de mèrit que ajuden molt a l’equip. Ha de seguir així.
  • Claudia Anguera(Juvenil-Cadet femení B): Destacar l’actuació de la Claudia per la seva polivalencia durant el partit, ja que va realitzar la funció de jugadora i de portera. Les seves intervencions durant els ultims minuts van ser claus per guanyar el partit.
  • Adrià Térmens (Juvenil A): Va ser el jugador clau en la remuntada amb un gol, una assistència i provocant la sisena falta del rival. Cada dia que passa està més integrat al club i és un dels jugadors destacats de l’equip.
  • Irene Griso (Femení Base): Gran partit d’aquesta tanca que cada dia ens sorprén més. Els seus gols i actitud defensiva van ser claus per la victòria.
  • Alberto Tesifon (Infantil B): Va obrir el camí de la victòria amb el primer gol. Va repartir assistències, va llegir perfectament el partit apareixent entre línies i va desequilibrar en tot moment en l’1×1.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: