Equip de la jornada 12-12-2015

Ja tenim el cinc ideal de la setmana, on els entrenadors del CEJM valoraran el comportament, el compromís i el joc de tota la setmana (entrenaments i partits) per premiar a cinc jugadors fent-los entrar en el quintet ideal de la semana.

Diapositiva1

  • Miqui Recio/ Borja Pascual (Sènior): Primer partit on deixem la porteria a zero gràcies als dos porters que van fer un treball excel·lent.
  • Clàudia Anguera ( Juvenil-cadet femení B ): Destacar l’actuació de la Claudia per la seva intensitat, evolució i per la bona finalització en el seu gol.
  • Bruno Molas (Juvenil A): Va ser un dels millors de la pista i quan més difícils estaven les coses, va marcar dos gols per posar-nos per davant. Necessitàvem la seva millor versió i el dissabte ens la va oferir.
  • Stella (Femení Base): Gran partit d’aquesta jugadora de primer any que cada dia ens sorprèn més. El seu joc entre línies va ser vital per l’equip.
  • Aina (Juvenil-cadet femení A): Tot i la derrota, les nostres van realitzar un gran partit i a punt van estar de sumar a camp del líder. Gran imatge, en especial, l´Aina que va treballar durant tot el partit i va aportar caracter a l´equip.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: