Equip de la jornada 13-02-2016

Ja tenim el cinc ideal, on els entrenadors del CEJM valoraran el comportament, el compromís i el joc de tota la setmana (entrenaments i partits) per premiar a cinc jugadors fent-los entrar en el quintet ideal de la semana.

Diapositiva1

  • Victor / Nico (Infantil B-A): Important fita la dels dos infantils que en els seus respectius partits, han deixat la porteria a zero gràcies a la gran defensa i, en especial, a les grans aturades dels nostres porters. Molt bona feina!
  • Paco Muñoz (Cadet A): Amb cinc gols no cal dir que va ser importantíssim pel seu equip i esperem que continuï treballant de la mateixa manera.
  • Juan Cases (Juvenil A): Tot i no marcar gaires gols, la seva implicació i el seu treball l’han dut a ser un pilar bàsic en el juvenil i en el canvi de dinàmica de l’equip.
  • Carlota Vidal-Floch (Sènior Femení):Va obrir el marcador i així l’equip va poder encarrilar el triomf. Bona actitud i intensitat.
  • Edgar Martinez (Infantil B): Fa setmanes que ha fet un canvi de xip. Escolta, aprén i treballa com el que més, això fa que millorin els resultats de l´equip. Estem molt satisfets amb la seva entrega i mentalitat. Cal seguir en aquesta línia.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: