La jornada del CEEB

Cronicas ceebAquests són els resultats dels nostres equips escolars del club…

 

 

 

 

 

Escola La Caixa (FPC CET 10) 5-5 Prebenjamí A.

Partit molt disputat en que va tenir lloc una molt bona remuntada, quan anàvem perdent 5-2 els nostres jugadors van treure el seu orgull propi i amb un bon joc col·lectiu vàrem aconseguir marcar tres gols. L’últim quart va ser molt emocionant, però finalment el resultat va quedar en empat.
Gols: Max Martín-Borregon 1, Dani Funez 1, Carlos Blade 1, Dani Melssen 1, Guille Cantero 1

Santa Isabel 5 – 2 Infantil Femení
Silvia Vives i Ana Gutiérrez: “Conscients de que s’enfrentaven a un rival bastant fort el paper defensiu dels primers minuts va ser imprescindible per aguantar el partit. Dos errors defensius i una falta en contra ens van costar els primers gols que de seguida vam respondre amb dues jugadas molt ben finalizades. Però el desgast del propi partit i els seus continus atacs i xuts a porta van sentenciar el partit. Tot i així, les noies de Jesús María van marxar de cap de setmana amb molts ànims perquè van jugar un molt  bon partit.”

APC RAVAL 8-1 INFANTIL

Partit molt intens en el que el bon encert local va castigar molts els nostres.

Gols: Alvaro Avella

CENTRE MONTSERRAT- XAVIER “A” 4 – 3 CADET

Silvia Vives: “El cadet aquest dissabte va tornar a mostrar una molt bona imatge i actitud al llarg del partit. Tot i començar perdent, els nostres nois no van baixar els braços, s’ho van creure i es van arribar a posar per davant del marcador. El partit va estar molt igualat, i tot i semblar que marxaríem amb una victòria, dues jugades desafortunades i una molt bona aturada del porter local al final del partit, van permetre endur-se la victòria a l’equip local pel resultat final de 4-3”.

Gols: Pablo Fabra, Miquel Biniés, Daniel Suriá.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: