La jornada del CEEB

Cronicas ceebAquests són els resultats dels nostres equips escolars….

 

 

 

 

 

VOLEI

ESCOLA FREDERIC MISTRAL-TÉCNIC EULALIA “A” 3-1 JESÚS MARÍA “A”

Inma Arias: en general les nenes van jugar bé i tots els sets van estar bastant igualats; però quan l’equip contrari cap a treguis; la resta de companyes, l’entrenadora i el públic feien un ritual de palmes que desconcentrava totalment a les nostres i les posava molt nervioses. Finalment no vam poder aconseguir la victòria però em vaig anar satisfeta amb el partit realitzat

FUTBOL SALA

BOGATELL 2-2 BENJAMÍ B

Juan Pinilla: “Empat en una difícil pista. Bon partit dels nois de JM que van dominar durant tot el partit.”

JOAQUIM RUYRA10-6 BENJAMÍ A

Lolo Simón: “Derrota dels nostres en una pista molt complicada a causa de les seves dimensions. A la mitja part perdíem 5-0, vam lluitar fins al final però sense gairé encert de cara a porta.”
Gols: Miguel Sansalvador 3, Lucas Mas-Bagá 2 i Santi Chimeno

 

TREMEDAL 4-2 PREALEVÍ FEMENÍ

Álvaro Ramírez: ” Partit jugat sota la pluja que va dificultar el joc, però tot i així, gran partit de totes les jugadores que demostren la millora cada setmana, només cal comparar els resultats. Seguim treballant. “

INFANTIL FEMENÍ 2 – 4 AEE INSTITUT ICÀRIA (FPC CET 10) “B”

Silvia Vives i Ana Gutiérrez: “Aquest divendres les nostres infantils van fer un molt bon partit, sobretot defensivament. Ens enfrontaven contra un rival fort, però gràcies a la intensitat defensiva que van tenir al llarg de tot el partit la diferència al marcador va ser escassa. Vam anotar nosaltres el primer gol, però elles, ben aviat, aprofitant 2 errades ofensives i un penal en contra es van posar per davant al marcador. Nosaltres no vam abaixar els braços, vam seguir lluitant, acabant el partit amb un 2-4 en contra. Destacar l’actitud i la intensitat de les nostres jugadores al llarg del partit”.

Gols: Júlia Caballer i Gabi.

CADET 3 – 5 SANT PETER’S SCHOOL “A”

Silvia Vives: “Aquest divendres el cadet s’enfrontava contra un rival directe, el Sant Peter’s School “A”. Aquests, ràpidament es van avançar al marcador, fet que va servir al nostre cadet per activar-se i centrar-se en el partit, que va estar molt igualat. Els dos equips vam generar varies ocasions de gol, i quan semblava que el partit anava a finalitzar amb un empat just de 3-3, una errada ofensiva dels nostres jugadors i un contraatac del Sant Peter’s, van permetre que fossin ells els que s’emportessin el partit amb el resultat final de 3-5.”.

Gols: 2 Daniel Suriá i Lluc

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: