La jornada del CEEB 11-11-2016

Cronicas ceebAquests són els resultats dels nostres equips del CEEB.

 

 

 

VOLEY

ESCOLA IPSE “A” 1-3 JESÚS MARÍA “A”

Inma Arias: en general, totes les nenes van jugar força bé durant tot el partit. Vam perdre alguns punts per fallades en els serveis però van fer en bastants ocasions tres tocs seguits amb bons atacs. En el tercer set, vaig fer diversos canvis gairebé al final i això va provocar que es desconcentraran i finalment perdéssim. Però el quart el van guanyar amb una gran diferència.

FUTBOL SALA

ESCOLA AIGUAMARINA 3-10 BENJAMÍ “A”
Lolo Simón: “Bon inici dels nostres que en els primers 10 minuts ja guanyaven 0-4 tot i no fer un gran joc. A la segona part els locals ho van intentar però els de JM van tindre un gran percentatge d’efectivitat aconseguint 6 gols més.”

Gols: Dani Melssen 2, Joan Herrero 2, Max Martin-Borregón, Efren Zoyo 2, Justin Pons 2 i Dani Funez.

ESCOLA PIA BALMES 4-4 PRE ALEVÍ “A”
Lolo Simón: “Mal inici dels nostres pre alevins que al minut 5 perdien 4-0 davant un equip que ens esperava a mitja pista. Finalment els nostres van igualar el marcador amb sacrifici i amb un mica de paciència en atac.”
Gols: David Fabra, Nacho Juvé, Pablo Ribot i Edgar.

ESCOLA SUÏSSA 6-1 PREALEVÍ B

Juan Pinilla: “Partit molt disputat que es va decidir per l’encert de l’equip local en les accions de gol. Encara hem de millorar el nostre joc, seguim treballant.”

ALHEÑA 1 – 0 ALEVI FEMENÍ

Yeray: “Les nostres jugadores van lluitar durant tot el partit per aconseguir un gol que no va arribar. Van demostrar coratge i, tot i ser millors i disposar de més ocasions, no van poder sumar cap punt. Si segueixen així arribarant molt lluny.”

PRE-INFANTIL 0 – 5 ESCOLA GRÈVOL
Silvia Vives: “Aquest divendres el nostre pre-infantil es va enfrontar contra un equip superior, i tot i no abaixar els braços en cap moment, vam generar poques ocasions de gol i vam tenir algunes mancances defensives, fet que l’equip rival va aprofitar per endur-se la victòria amb el resultat final de 0-5”

SANG CULE 1-2 SUB 23 FEM

Juan Pinilla: “Tercer partit de la temporada i seguim jugant a un nivell molt alt, primera victòria de l’any fent un molt bon partit.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: