Resultats cap de setmana 19/11/16

Resultats setmana FCFAquests són els resultats dels nostres equips federats…

CASTELLDEFELS 2-4 FEMENÍ BASE

Álvaro Ramírez: ” Millor partit de la temporada contra un gran equip, on la gran intensitat defensiva durant els 50 minuts va ser clau en la victòria d’aquestes nenes que cada dia ens estan sorprenent més.”

Gols: Paula Guix 3, Nieves 1

FEMENÍ BASE 0-0 PALAU SOLITÀ

Álvaro Ramírez:” Partit sense gols contra el líder de la lliga, que venien en condició d’invictes. La gran actuació de les dues porteres va fer que el partit acabes amb aquest resultat no gaire comú. Resultat just en un partit molt interessant tot i el marcador final.”

 

INFANTIL B 2-1 ALZINA
Carlos Serra: ” Victòria molt treballada per continuar amb la bona ratxa de resultats. Primera part fluixa, on el rival ens domina tot i que marxem al descans 1-0. En la segona, som millors, disposem d’oportunitats que no aprofitem i acabem demanant l’hora.”

Gols: Pol Prats i Victor Insense

Infantil A 0-4 Natació Sabadell

Joan Llavayol “Bon partit de l’equip malgrat el resultat. Actitud e intensitat exemplar per part dels 12 convocats. Bon debut de Miguel de Olano, jugador del Infantil B”

CADET B 3-4 MONTMELÓ

Juan Pinilla: “Molt bona primera part on els nois de JM guanyaven 3-0 amb bon joc, a la segona part l’equip visitant va pujar el nivell i van endur-se els tres punts. L’equip de JM va millorar força respecte a l’últim partit.”
Gols: Paco Duffo, Marc Miras i Abel

PROSPERITAT 5-2 CADET A

David Oliva: “Mal partit en general però sobretot la primera part on ens marquen 3 gols que podriem haver evitat. La conclusió és que fallem tant en atac com en defensa per falta de competivitat durant els 50 minuts.”

JUVENIL-CADET “A” 1-6 FS CASTELLDEFELS  “A”
Lolo Simón: “Derrota de les nostres noies davant el sotscampió de Catalunya. Les nostres jugadores van competir com cada jornada però en aquests partits els errors es penalitzen molt. Tot i el resultat, cal destacar la bona imatge que va donar l’equip des de el principi fins al final.”
Gols: Blanca

JUV.CAD. FEMENÍ “B” 5 – 2 L’ALZINA ASSOC. ESP. “A”

Silvia Vives: “Aquesta jornada, les nostres noies, tot i fer una primera part força fluixa a nivell defensiu, van tornar a guanyar el partit. Destacar la segona part, on hi va haver un gran canvi en la intensitat defensiva que ens va permetre no encaixar cap gol més i vam estar encertades ofensivament, arribant al marcador final de 5-2.

Gols: 3 Carla Calvo, Claudia Sala i Marta Comalrena.

JUVENIL B 5-4 PROSPERITAT

Alberto Gras: “Partit amb dues parts molt diferents. Una primera part molt fluixa per la nostra part  ja que vem tornar a cometre molts errors que es van traduir en gols en contra. A la segona  part la cosa va cambiar, la actitud va millorar i vem poder capgirar al marcador. tres punts molt importants”
Gols: Alex Sala 2, Paco 2, Joan 1.
 

AE LES CORTS UBAE 9-0 JUVENIL A

Carlos Serra: “Molt mala imatge del juvenil, no competim en cap moment i facilitem les coses al rival. Molt han de canviar les coses si volem evitar el descens.”

 

RIPOLLET 8 – 3 SÈNIOR FEMENÍ

Dura derrota davant d’un rival directe, el Ripollet. L’equip encaixa molts gols i això dificulta molt arribar al final dels partits amb opcions. S’ha de treballar més com a conjunt en defensa i sobretot mantenir la concentració durant els 40 minuts

MONISTROL 6-6 SÈNIOR

Juan Pinilla: “Primera part fluixa en intensitat i defensa, els jugadors de JM van ser superats pels locals en moltes accions. A la segona part i gràcies a un bon joc de porter/jugador es va aconseguir l’empat final.”

Gols: Dani Ribe 2, Pau Esteller, Alberto Gras i Álvaro 2.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: