La jornada del CEEB 25/11/16

Cronicas ceeb
Aquests són els nostres resultats dels nostres equips del consell escolar…

FUTBOL SALA

CEIP AURÓ 5-3 BENJAMÍ A
Lolo Simón: “Primera derrota del nostre benjamí en una pista molt complicada a causa de les seves dimensions. Els nostres van començar encaixant un gol en el primer minut de partit però tot i capgirar el marcador abans de la mitja part, els locals van remuntar l’encontre.”

ALEVÍ 5 – 1 FRANCISCO DE GOYA

 
Yeray: “Bon partit del aleví que va demostrar que té ganes de seguir sumant i aprenent. Aquest es el cami a seguir durant tot l’any.”

ST PAULS SCHOOL 4-2 ALEVÍ FEMENÍ

Álvaro Ramírez: “Derrota a una pista complicada de jugar ja que les seves dimensions són molt petites. Tot i així, les nenes van fer un partit molt seriós i vam tenir opcions de treure algun punt fins al final.”

Cadetes 1-9 Col-egi Sil “A

El equipo rival fue muy superior a nuestros cadetes durante todo el encuentro. Esperemos que esta derrota nos sirva para cambiar el “chip” y afrontar los entrenamientos con mayor ánimo para seguir aprendiendo y mejorando. Se juega como se entrena.

CAN CARALLEU 3-3 SUB 23 FEM

Juan Pinilla: “Partit molt igualat on es van repartir els punts justament. Les noies de JM van fer un gran esforç per empatar el partit.”

VOLEY

Col·legi Jesús Maria Claudina Thévenet 0 – JM 3

Partit en el que no s’han presentat gaires complicacions i que ha permès a les jugadores gaudir del partit. En algun moment cap al final hi ha hagut moments de desconcentració que han fet que el principi del tercer set fos més ajustat. Tot i així hi ha hagut un molt bon treball en equip. Bona feina noies!

Club Joventut les Corts 3 – Infantil 0

Partit difícil contra un equip amb més experiència. L’inici del partit ha estat marcat per una falta de concentració i confiança, però a poc a poc les inseguretats s’han anat superant, fent que les noies demostressin tot el que estan aprenent i cada set anés a millor. Tot i que no s’ha pogut guanyar, cada dia es nota una gran millora de les noies. Seguiu així!

TERESIANES GANDUXER “A” 3-0 PRE INFANTIL
Inma Arias: el partit el van jugar regular. L’altre equip tenia molg bons treguis i les nostres van defensar bastant malament, a més a penes van tenir elaboració de joc i quan rebien bé se la treien de sobre i passaven la pilota al primer toc. De tota manera, crec que ens va perjudicar el fet d’anar només amb 6 nenes, ja que no vaig poder fer cap canvi ni elles van poder descansar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: