Resultats de la jornada17-12-2016

Resultats setmana FCFAquests són els resultats dels últims partits de l´any dels nostres equips federats.

Infantil A 0-6 F.C.Barcelona

Joan Llavayol” Bona imatge de l’equip contra un dels líders de la categoria. La primera part ha sigut excel.lent per part de l’equip a nivell defensiu e inclús generant clares ocasions en atac. La segona part la fàtiga ha passat factura tot i l’exemplar actitud i entrega de tots els membres de la plantilla.

MATARÓ 3-2 FEMENÍ BASE

Álvaro Ramírez:” Mal inici de la segona volta contra un equip de la part baixa de la classificació. La primera part va ser molt dolenta, amb 2-0 al descans. L’equip després va reaccionar però no va ser suficient per puntuar, tot i que per ocasions vam merèixer guanyar. Toca seguir treballant ja que aquestes nenes han demostrat que poden donar molt més.”

Gols: Blanca Sanchez, Paula guix

MONTCADA 2-4 CADET B

Juan Pinilla: “Importantíssima victòria abans de les vacances de Nadal. L’equip va jugar un bon partit tant en atac com en defensa i es va endur el partit.”

Gols: Abel 2, Pep Urbizu i Juan

CADET A 5-1 GRACIA B
David Oliva: “A l’inici del partit l’equip rival es posa a defensar a 9 metres de la porteria i en un contraatac ens marca el gol. El partit es converteix en una situació incomode fins que no marquem dos gols i tiren la defensa més endavant. La resta de partit va ser tens, però vam saber controlar el marcador. La pròxima jornada tenim un partit vital per aconseguir l’objectiu, anem a casa el líder.”
Gols: Pol Bonifasi, Nacho Flo, Arnau Arias, Eduard Cibran, Dani Alonso

JUV. CAD. FEMENÍ “B” 4- 0 F.S. AUTOESCOLA NOVEL CASTELLDEFELS “B”

Silvia Vives: “Dissabte vam realitzar un partit correcte. Érem superiors a les rivals i vam dominar el joc, però ens va costar adelantar-nos al marcador. Vam tardar en posar-nos a partit, però a la segona part vam estar molt més encertades a nivell ofensiu, i defensivament no ens van exigir gaire.”

Gols: Clara Vila, Carla Calvo, Claudia Sala, Blanca Pérez.

RUBI “A” 2-5 JUVENIL-CADET FEMENÍ “A”

Lolo Simón: “Bon partit de les nostres noies que només començar l’encontre van anotar dos gols amb dues bones combinacions. Tot i això alguns moments de relaxació van fer que no paréssim d’intentar arribar a la porteria rival, ja que les locals van retallar la distància al marcador.”

Gols: Blanca 2, Monica Tobella, Ines Vidri i Laura Jara

JUVENIL A 3-6 CATGAS SANTA COLOMA
Carlos Serra: “Bona imatge del nostre equip que tot i les nombroses baixes, ha plantat cara a un dels rivals de la part alta de la classificació. Hem merescut més però avui no hem tingut la sort de cara. Ara a descansar un parell de setmanes i agafa forces per assolir
els objectius del curs.”
Gols: Raul Regas, Pablo Pouplana i Adrià Termens

SÈNIOR 3-2 CCR

Juan Pinilla: “Aquest dissabte es va veure uns dels millors partits de la categoria on jugaven el primer classificat contra el segon. El partit va ser molt intens i es notava que els dos equips es tenien molt respecte, finalment JM va guanyar meritòriament un partit molt ajustat.”

Gols: Fer, Joanet i Álvaro.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: