Resultats de la jornada 14-01-2017

Resultats setmana FCFAquests són els primers resultats de l´any dels nostres equips federats.

INFANTIL B 3-3 HORTA
Carlos Serra: “Molt satisfet amb l’actitud de l’equip. Hem lluitat contra el poder físic de l’altre equip amb intensitat i qualitat. Si haguéssim sortit sense por a la primera part, podríem haver guanyat.”

Gols: Mauro Gimeno, Ignacio Echevarria i Alvaro Vila

IRIS BADALONA 1-6 INFANTIL B
Carlos Serra: “Partit ajornat contra el quart classificat on hem superat al rival des de la defensa amb molta intensitat i treball. Si seguim així, podem aconseguir molts objectius aquest curs. Felicitats a tots per la feina ben feta.”

Gols: Miguel de Olano 4 i Xavi Matas 2

Hospitalet 12-4 Infantil A

Joan Llavayol “Mal partit de l’equip en el qual no s’ha trobat a gust a la pista en cap moment contra un rival molt potent. La imatge de l’equip a la segona part ha sigut més positiva però sols ha servit per a maquillar el resultat.”

Gols: Alberto Tesifón, Alex Fernández, Ignacio Echevarria, Edgar Martinez

FEMENÍ BASE 0-1 CET10

Álvaro Ramírez: ” Dura derrota contra les últimes classificades que no ens deixa sortir de la dinàmica negativa que portem. Toca millorar molts aspectes per tornar a guanyar i ser el mateix equip de la primera volta.”

SAGARRA 9-1 CADET B

Juan Pinilla: “Partit molt dolent dels nois de JM. Als primers 15 minuts es va veure un partit molt bonic i igualat, després l’equip local va ser molt superior.”

Gol: Juan Artuch

HOSPITALET BELLSPORT 1-2 CADET A
David Oliva: “El partit més important que ens tocava jugar fins el dia d’avui. Visitàvem el camp del líder, fins feia dues jornades els teníem a 6 punts i ara mateix els tenim a 1 punt gràcies a aquesta victòria. Partit molt complet amb tots els aspectes exceptuant els primers 5 minuts. Vam treure profit de la estratègia creant força perill, vam defensar molt bé robant pilotes tant a primera línia com anticipant-nos des de segona. En l’únic que ens va costar una mica més va ser en tenir el control del joc. Al cap de 2 minuts vam encaixar el primer gol, els nervis ens van sortir cars. 10 minuts després vam aconseguir empatar i en l’últim minut en una contra vam aconseguir emportar-nos els 3 punts. Ara hem de no desaprofitar haver guanyat al camp d’Hospitalet.”
Gols: Nacho Flo, Pol Bonifasi

Les Corts 3- 1 Cad.juv fem “B”

Silvia Vives: “Aquest dissabte les nostres noies, tot i avançar-se al marcador, no van poder sumar els 3 punts, ja que ens va faltar ordre i intensitat defensiva i les rivals van saber aprofitar certes errades nostres. Això es va sumar a les dificultats que vam tenir per sortir de pressió”.

Gols: Claudia Sala

JUVENIL B 5 – 1 ARRELS

Alberto Gras:”Un dels millos partits que hem fet aquest any, sobretot molt bona primera part, ja que vem marxar al descans amb un 4-0 a favor.”

Gols: Alex Sala, Raul, Eloy, Javi Arcos, Joan Martinez

JUVENIL A 4-3 ACCIO SANT MARTI
Carlos Serra: “Tot i no fer un gran partit, hem estat bé en els moments claus. Hem canviat la dinàmica i volem mirar cap a dalt.”

Gols: Kike Moreno, Eloy Tusell, Alex Sala i Victor Menarguez

ROSARIO CENTRAL 4-4 SÈNIOR

Juan Pinilla: “Partit molt important que van jugar els primers classificats de la lliga. Es va veure un bon partit el diumenge on els dos equips podien haver guanyat, llastima que els arbitres van anul·lar un gol legal a l’equip visitant en l’últim minut.”

Gols: Gerard Goberna, Joanet 2 i Gerard Bascompte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: