Resultats del cap de setmana 21-01-2017

Resultats setmana FCFAquests són els resultats dels nostres equips federats.

INFANTIL B 9-0 RAPID SANTA COLOMA

Carlos Serra: ” Tot i no fer un gran partit, els més petits han posat molt bona actitud i han deixat la porteria a 0. La nota negativa és la lesió de Pablo Boguña i Pancho Sala. Esperem que tornin aviat, ànims!!”

Gols: Nico Vall-lamora 3, Guille Lopez-Fonta 2, Alvaro Vila, Victor Insense, Alex Sans i Pablo Ayo

Caldes 1-0 Infantil A

Joan Llavayol “Notable partit de l’equip en el qual ha sapigut gestionar en tot moment les diferents fases del partit. En defensa l’equip ha estat molt sòlid i sols ha faltat l’encert de cara porteria. Aquest és el camí a seguir de cara a la segona volta .”

PENYA ESPLUGUES 4-0 FEMENÍ BASE

Álvaro Ramírez: ” La imatge va millorar, però no va ser suficient per sumar tres punts contra un equip que ha millorat respecte la primera volta. Estic segur que amb treball sortirem d’aquesta dinàmica negativa.”

CADET B 2-3 ARENYS DE MAR

Juan Pinilla: “El diumenge el cadet b va deixar escapar una bona oportunitat per puntuar contra un equip de la part alta de la classificació, després d’una primera part molt bona on l’equip va perdonar moltíssimes ocasions clares de gol el resultat era de 2-1 al descans. A la segona part l’equip visitant va donar la volta al marcador i va guanyar el partit.”

Gols: Paco 2

RAPID 3-3 CADET B (5-4) COPA CATALUNYA

Juan Pinilla: “Un altre cop una part molt bona perdonant moltíssimes ocasions i una part dominada pel rival. L’equip de JM va jugar una segona part brillant però les errades van condemnar l’equip als penals. Després de 7 llançaments la fortuna va somriure a l’equip visitant.”

Gols: Pep Urbizu, Albert i Abel

CAD. JUV. FEMENÍ “B” 3 – 1 A.E. PENYA ESPLUGUES “B”

Silvia Vives: “Aquest dissabte van tornar a sumar 3 punts. Jugàvem contra un equip assequible, però la falta d’intensitat i de ritme van marcar el partit. Vam generar forces ocasions, però vam perdonar en accés arribant al resultat final de 3-1, encaixant l’únic gol en una jugada desafortunada. Cal seguir treballant i ser capaces de marcar el nostre propi ritme de partit.”

Gols: Blanca Pérez, Marta Comalrena i Clàudia Sala

AECS 2-2 JUVENIL-CADET FEMENÍ “A”

Lolo Simón: “Bon partit de les nostres noies que només començar l’encontre van anotar un gol amb una bona combinació amb la nostra pivot. A la segona part es va incrementar el marcador amb un gol més però en el tram final del partit les locals van aconseguir igualar l’encontre amb dos xuts”

Gols: Laura Jara 2

SANT ANDREU DE LA BARCA 7-4 JUVENIL B

Alberto Gras: “Partit extrany, on durant tot el partit varem anar enrera al marcador. l’unic moment que vem competir be, va ser durant el joc de 5, on vem aconseguir empatar el partit a 4. Despres, una serie de errors individuals en defensa ens van perjudicar”

Gols: Alex Sala, Raul Regas, Javi Arcos, Bernat Rovira

SÈNIOR 5-3 MONTBUI

Juan Pinilla: “El sènior de J va disputar un partit molt intens aquest dissabte passat, amb una primera part molt igualada que va finalitzar 2-1. A la segona part en uns minuts molt brillants dels locals el marcador va pujar fins al 5-1. JM va controlar el partit fins al 5-3 final.”

Gols: Gerard Bascompte 2, Álvaro, Joanet i Pau.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: