Resultats del cap de setmana 04-02-2017

Resultats setmana FCFAquests són els resultats dels nostres equips federats.

JORDI SANCHEZ 2-4 INFANTIL B
Carlos Serra: “Partit molt espès dels més petits. Hem portat el pes del partit i hem disposat de millors ocasions, però el rival ens ha superat en intensitat. Això ens ha fet anar en el marcador molta estona. Cal posar una marxa més si volem continuar amb la bona
dinàmica de resultats.”
Gols: Ignacio Echevarria 2 i Xavi Matas 2

Infantil A 0-10 Catgas

Joan Llavayol “Partit fosc de l’equip on no s’ha trobat còmode a la pista en quasi cap moment. Els visitants han dominat degut al seu bon joc combinatiu i l’equip ha intentat generar ocasions ofensives amb accions de contraatac. Toca treballar amb força per tal de canviar la dinàmica negativa i tornar a mostrar el bon joc de les últimes jornades.

FEMENÍ BASE 2-2 CASTELLDEFELS

Álvaro Ramírez: ” Importantíssim punt contra un dels millors equips de la lliga, que a la vegada ens fa sortir de la dinàmica negativa que portava l’equip. Destacar la gran actitud defensiva, ja que els seus gols van ser de penal i jugant de 5. Ara toca seguir entrenant com últimament i demostrar que tornem a ser el mateix equip de la primera volta.”

Gols: Gabriela Garcia, Nieves Ros

CADET B 5-4 MALGRAT DE MAR

Juan Pinilla: “Victòria importantíssima contra un rival directe. LA primera part els nois de JM van jugar el pitjor futbol sala de tot l’any i gràcies a això el marcador era de 0-3. A la segona part van treballar de valent i van capgirar el marcador fins al 5-3. Ja en l’últim minut l’equip visitant va marcar el 5-4 definitiu.”

CADET A 5-2 LES CORTS UBAE B
David Oliva: “Vam començar el partit bastant concentrats i en pocs minuts estàvem per davant del marcador amb un gol de l’Edu Giralt. Després ja vam agafar una mica de distància i va ser un partit bastant plàcid, ja que el teníem controlat.”

Gols: 2 Luis Fañanás, 1 Pablo Cases, 1 Felipe Sansalvador, 1 Eduard Giralt

BOSCO ROCAFORT A 4-4 CADET A
David Oliva: ” Visitàvem una de les pistes més complicades de la lliga on el rival havia aconseguit empatar contra els dos primers classificats. Ens hem posat per davant al principi del partit i hem marxat al descans amb el marcador a favor, 0-1. Poc després hem agafat més avantatge i quan faltaven 15 minuts no ha començat la bogeria. Hem comès una errada i ens ha costat el primer gol, poc després una altra errada fa que ens empatin el partit restant pocs minuts. Aconseguim posar-nos un altre cop per davant del marcador i quan faltaven 2 minuts ens marquem dos gols en pròpia. Faltant pocs segons per acabar el partit acabem marcant el gol de l’empat que fa que seguim depenent de nosaltres mateixos. Cal aprendre de certs errors i no ens podem permetre repetir-los. A seguir treballant!
Gols: 2 Dani Alonso, 1 Pol Bonifasi, 1 Alejandro Rodríguez

AEE INSTITUT MONTSERRAT “A” 1- 5 CAD. JUV. FEMENÍ “B”

Silvia Vives: “Les nostres noies, diumenge, van sumar una nova victòria. Van ser superiors a les rivals al llarg del partit, el que ens va permetre guanyar còmodament i realitzar un bon joc ofensiu.”

Gols: Claudia Sala, Carla Calvo 2, Andrea Pérez i Blanca Pérez

JUVENIL-CADET “A” 3-6 FUTSAL MATARÓ “A”

Lolo Simón: “Derrota de les nostres noies davant les líders fins al moment. Les nostres jugadores van competir com cada jornada però en aquests partits els errors es penalitzen molt. A la segona meitat vam reaccionar anotant 3 gols però ja era tard com per puntuar davant d’un gran rival.”

Gols: Mònica Balcells 2 i Laura Jara

JUVENIL 5-4 MONTCADA

Carlos Serra: “Estem molt satisfets amb la feina de l’equip. L’actitud i l’intensitat han estat increïbles, tot i que de cara a porta, no hem estat encertats. Això ens ha fet anar a remolc i remuntar el partit a 30 segons del final.”
Gols: Eloy Tusell 2, Raul Regas, Kike Moreno i German Fañanas

BELLESPORT 3 – 4 SÈNIOR FEMENÍ

Important victòria del sènior femení contra un rival directe. Joc seriós i bona feina de totes les jugadores.

Gols: Eva López 1, Ainoa Piñol 2 i Blanca Chocarro 1

CLARET 2-9 SÈNIOR

Juan Pinilla: “Fi de la primera volta amb un altre gran partit, els jugadors van realitzar un partit molt pràctic a una pista molt complicada. Gran encert de cara a porteria i una defensa molt bona van fer que el resultat fos de 2-9 al final del partit.”

Gols: Goberna 4, Alvaro 2, Dan 2 i Anse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: