Resultats del cap de setmana 11-02-2017

Resultats setmana FCFAquests són els resultats dels nostres equips federats.

SAGARRA 0-4 INFANTIL B
Carlos Serra:” Partit molt seriós dels més petits al camp del tercer classificat. Potser ens ha faltat intensitat en algun tram del partit i ens ha fet patir en la segona meitat, ja que no hem estat gaire còmodes amb la pilota, però en línies generals, sortim bastants satisfets de l’actitud de tot el grup.”
Gols: Xavi Matas 2, Lluc Cardona i Miguel de Olano

Unión Santa Coloma 6-5 Infantil A

Joan Llavayol “Injusta derrota de l’equip en una de les seves millors actuacions en el que portem de temporada. Malgrat no sumar els tres punts, l’equip va realitzar un joc vistós i ofensiu on va mancar la falta d’encert en els moments decisius”

Golejadors: Mauro Gimeno 2, Alberto Tesifón, Lluc Carulla 2

CLUB ESPORTIU VINCIT-PROVALEMÇ “A” 2 – 1 BASE FEMENÍ

Silvia Vives: “Durant la primera part el domini del partit va ser local, però ja entrada la segona part hi va haver un canvi considerable en les nostres noies, possibilitant més accions ofensives i més ordre i intensitat defensiva, però no ens va permetre remuntar el partit.”

Gol: Andrea Pérez

CET 10 5-2 CADET B

Juan Pinilla: “Bon partit dels nois del cadet contra un equip que avui en dia està lluitant per l’ascens. L’equip de Jm va sortir a deixar-se la pell a la pista i això va fer que la primera meitat finalitzes amb empat a 2. A la segona part l’equip local va ser millor i es va imposar.”

Gols: Abel i Jaume Marzo

CADET A 3-0 DMS

David Oliva: “Aquest diumenge començàvem la segona volta contra un equip situat en descens però que allà ens va complicar les coses. Ha estat un partit que no hem dominat gaire però hem estat molt més efectius que els rivals. Hem de seguir treballant per tal d’arribar a les últimes jornades amb opcions de lluitar per guanyar la lliga.”
Gols: Alejandro Rodriguez, Edu Cibran, Dani Alonso

CET 10 1 – 2 CAD. JUV. FEMENÍ “B”

Silvia Vives: “Les nostres noies van sumar novament una victòria ben merescuda. Van dominar el joc tot el partit, tret dels últims 5 minuts en els que les rivals van generar força perill. Tot i així vam ser capaces de mantenir el resultat a favor.”

Gols: Carla Calvo i Patricia Sosa

JUVENIL-CADET “A” 1-7 CET 10 “A”

Lolo Simón: “Derrota de les nostres noies davant un Cet 10 que va materialitzar practicament totes les seves ocasions. Cal destacar les nombroses baixes que teníem per disputar aquest encontre.”

Gols: Laura Jara

MANACOR 2-4 JUVENIL A

Pablo Pouplana:”El juvenil A visitava terres balears. El partit no va començar bé, ja que els locals van aprofitar una jugada d’estratègia per avançar-se al marcador. Tot i així, els gols visitants no van trigar en arribar i, Germán, Santi, Bruno i un gol en pròpia porta va posar l’ 1-4 en el marcador abans del descans. A la segona part, cap dels dos equips va mostrar la seva millor cara, i no es va poder posar l’ordre que necessitava el partit; això va comportar que els locals retallessin distàncies en una contra a falta de dos minuts per al final. No hi van haver més gols i ens vam portar els tres punts cap a casa.”

CATGAS ENERGIA 3 – 2 SÈNIOR FEMENÍ

Derrota davant d’un rival directe. L’equip va treballar molt bé, instenses i lluitant fins al final, però aquesta vegada sense sort. Ara toca continuar entrenant a bon nivell per als següents partits.

Gols: Claudia Grau i Blanca Chocarro

CASSERRES 5-3 SÈNIOR

Juan Pinilla: “Primera derrota de la temporada del sènior, la primera part va condemnar a l’equip. Poca intensitat en el joc, males preses de decisions i un nivell defensiu molt baix va fer que l’equip local marxes guanyant merescudament 3-1 a la mitja part. A la segona part es va millorar i molt però no va ser suficient per remuntar el partit, una expulsió als últims minuts es va deixar sense opcions finals.”

Gols: Marcel, Pere i Dani.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: