La jornada del CEEB 03-03-2017

Cronicas ceebAixí van anar els partits dels nostres equips escolars.

VOLEI

RMSI SPORTS “B” 3-2 JESÚS MARÍA “A”
Mereixedores de guanyar aquest partit, encara que el resultat mostri el contrari. Les nenes van jugar molt bé durant tot
el partit, bons treguis, molt de joc i suport entre companyes. Van començar una mica adormides i vam perdre el primer set, però per poca diferència de punts. Després remuntem i vam guanyar dos sets seguits, però el quart set se’ls va anar. I el arribar al
cinquè set les va posar molt nervioses i encara que no van perdre la intensitat vam perdre el set. He de dir que em quedo molt satisfeta amb el treball realitzat en aquest partit.

BASQUET

ASME  63-40 ALEVÍ

Partit que tot i el resultat va estar molt disputat fins el 5è periode, on fins i tot anàvem guanyant de 3 punts. Després de guanyar tots els periodes o empatar-los, al 5è es va sumar la bateria baixa que teniem per ser nomésn8 jugadors amb una desconnexió general que va provocar un parcial de 21 a 1 per l’altre equip.
L’últim periode el vam tornar a guanyar però la diferència va ser insalvable. Tot i així partit molt positiu per seguir en la línea de competir-los tots al màxim i poder sumar la nostre segona victòria.

CEBS  40-58 CADET

Segona victòria de l’equip després d’haver guanyat el primer partit d’1 punt. Aquesta vegada amb més diferència davant d’un equip amb molta rotació i una pista complicada. L’equip cada dia juga millor i és conscient dels conceptes que els permeten competir a un nivell més alt i plantar cara a tots els equips que estan a priori per sobre i guanyar amb més tranquil.litat als que a priori estan per sota. El marge de millora no té límit i això és molt motivant!

FUTBOL SALA

BETANIA PATMOS 4-4 BENJAMÍ A

Lolo Simon:”Empat dels nostres benjamins que tot i avançar-se en el marcador vam cometre molts errors puntuals en defensa. En atac vam tindre moltes ocasions però sense gaire encert.”

PREALEVÍ B 1-8 BARCINO

Juan Pinilla: “En aquest partit l’equip visitant va ser millor en molts aspectes del joc, als jugadors de JM no els hi van sortir les coses. Encara hem de millorar.”

ALEVI 4 – 3 SANT MARC

Yeray: ” Remuntada a base d’esforç i treball a la pista de gespa de JM del nostre aleví. Després de posar-nos perdent 0 a 3 a la primera part, els jugadors alevins es van posar les piles i van aconseguir capgirar el marcador a l’última jugada del partit. Bona feina!”

PRE-INFANTIL 2 – 5 SANT PETER’S SCHOOL “A”

Silvia Vives: “El pre-infantil no va disputar el seu millor partit. Ens enfrontàvem a un equip assequible, però tot i així no vam dominar el partit en cap moment. Vam generar bones ocasions ofensives però no vam saber finalitzar correctament, i defensivament vam estar molt fluixos, fet que ens va portar a acabar amb un resultat desfavorable.”

Gols: Yago i Mateo Catalán.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: