La jornada del CEEB 10-03-2017

Cronicas ceebAquests són els resultats dels nostres equips escolars.

BASQUET

JM PreAleví – Escola Diputació 27 / 40

Lo bo de repetir contra els mateixos equips a la segona volta és poder veure l’evolució dels equips. Primer partit de la segona fase en el qual un equip que ens va tancar marcador i amb el qual no vam poder competir a cap quart perquè el seu nivell era molt superior, ha hagut d’esforçar-se per acabar guanyant-nos amb comoditat. Guanyant dos quarts i empatant-ne un altre, finalment no vam poder acostar-nos més en el marcador per falta d’encert de cara a la cistella. Poc a poc anem entenent que la intensitat defensiva és el més important per poder atacar, ja que si no tenim la pilota no podem fer punts.

JM Cadet – Escola Pérez Iborra 36 / 15

Tercera victòria, segona consecutiva. Els coneixements tàctics cada cop són superiors i anem entenent moltes més situacions de joc que ens permeten treure moltes avantatges aprofitant que el nivell tècnic acostuma a ser igual o superior als jugadors dels altres equips. Partit que tot i el resultat final, va costar d’aixecar, degut a un inici una mica fluix. A partir d’aquí ens vam posar a fer el que s’ha treballat durant la setmana i les coses van començar a sortir fins anar augmentat l’avantatge fins al final del partit.

VOLEI

ESCOLA ORLANDAI “A” 3-0 JESÚS MARÍA “A”
El partit va ser desastrós. Les nenes van jugar fatal, no rebien bé els treguis de l’altre equip, tot just van crear joc
fent tres tocs i no asseguraven quan havien de treure, perdent molts punts. Realment l’hi van posar molt fàcil a l’altre equip per guanyar sense complicar-se. Dit això, l’altre equip va guanyar gràcies als nostres errades perquè no van haver de fer gran treball.

FUTBOL SALA

CE LAIETÀ 1-6 PRE ALEVÍ A

Lolo Simón: “Molt bon partit dels nostres que en els primers minuts de l’encontre ja guanyàvem per 0-3 realitzant un gran joc. A la represa els locals ho van intentar però els nostres no van permetre que capgiressin el marcador a conseqüència d’una molt bona defensa.”

EPSA 10-7 PREALEVÍ B

Juan Pinilla: “partit jugat en una altra pista molt petita, molts gols, molta lluita i poc espai per jugar a futbol sala. Bon partit dels nois de JM.”

ALEVÍ FEMENÍ 2-4 VINCIT

Álvaro Ramírez: ” Derrota a casa contra un equip molt superior físicament. Tot i així i anar perdent 0-4, l’equip va lluitar fins el final i van arribar dos gols més que merescuts.”

INFANTIL 1-5 MISTRAL

Álvaro Ramírez: Partit més igualat del que sembla al resultat. Llàstima dels errors que vam cometre en defensa i van propiciar gols en contra, però l’actitud va ser molt bona.”

PADRE DAMIAN 1-3 SÈNIOR SUB 23

Juan Pinilla: “Partit molt disputat on les noies de JM van ser molt efectives a la segona part aconseguint els tres gols.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: