Resultats del cap de setmana 01-04-2017

Resultats setmana FCFAquests són els resultats dels nostres equips federats.

Infantil A 3-4 Futsal Mataró

Joan Llavayol “Molt bon paper de l’equip en el que ha sigut un dels millors partits de la temporada. La falta de gol ha evitat la victòria però l’actitud i la intesitat defensiva han sigut exemplars. Aquest és el camí per encarar els últims 5 partits de la temporada.”

Gols: Mauro Gimezo, Pablo Ayo, Edgar Martínez

OLESA 2-4 CADET A
David Oliva: “Segurament hem fet el millor partit de l’any. Vam sortir molt forts defensivament però una mica lents amb pilota. Al final vam aconseguir canviar i vam estar igual de bé atacant com defensant. Un partit de 10. Vam marxar a la mitja part amb 1-1 al marcador però amb la sensació de tenir el partit bastant controlat. Just al començar la segona part vam marcar 3 gols i va ser un partit bastant tranquil fins al moment que vam encaixar el segon gol. Tot i així ja quedava poc temps. Felicitar als 12 jugadors que van venir!”
Gols: 1 Dani Alonso, 1 Luís Fañanás, 1 Pol Bonifasi, 1 Alejandro Rodriguez

CAD. JUV. FEMENÍ “B” 5 – 0 TERRA NEGRA CLUB ESPORTIU FS “A”

Silvia Vives: “Aquest diumenge les nostres noies van realitzar un molt bon partit. Van tenir bona actitud, van estar molt encertades i això ens va portar a dominar el joc al llarg dels 50 minuts, sent molt superiors a les rivals i guanyant amb un resultat contundent.”

Gols: Blanca Pérez, Marta Comalrena, Laura Subirà, Patricia Sosa i Claudia Sala.

MOLINS 99 FS 5-1 JUVENIL-CADET FEMENÍ A

Lolo Simón: “Derrota de les nostres juvenils davant un rival directe. El poc encert de cara a porteria i alguns errors defensius van fer que les locals anotessin tres gols abans de la mitja part. A la represa vam arriscar una mica més però no va ser suficient.”

Gol: Mònica Balcells

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: