La jornada del CEEB 22-04-2017

Aquests són els resultats dels nostres equips escolars. Cronicas ceeb

BASQUET

Escola Inmaculada d’Horta – JM PreAleví 40/52
Tercera victòria, segona consecutiva. Arriba el final de la temporada i tot el que s’ha anat treballant en aquests mesos comença a estar assolit de manera que les coses surten molt més fàcils a pista i els resultats comencen a arribar. Partit molt actiu treballant des de la defensa i amb molt encert de cara a cistella. Queden tres partits per disfrutar i seguir creixent.

Escola Orlandai – JM Cadet. 37/36
Gran esforç per part dels jugadors que tot i només ser 5 i acabar molt cansats, han competit tenint la pilota final per guanyar el partit. Al final no ha estat possible però les sensacions són molt bones per seguir treballant i creixent dia a dia.

FUTBOL SALA

BENJAMÍ A 9-0 ESCOLA MONTSENY

Lolo Simón: “Molt bon partit dels nostres que sentenciaven l’encontre abans de la mitja part amb un 4-0 al marcador. A la represa vam seguir concentrats i vam ampliar el resultat enllaçant bones jugades en atac.”

PRE-ALEVÍ A 3-2 ESCOLA CARLIT

Lolo Simón: “Partit molt disputat el dels nostres pre-alevins que jugaven contra els segons classificats. Vam sortir molt concentrats i amb les idees molt clares. La bona defensa i l’efectivitat en atac van ser claus per emportar-nos la victòria.”

ALEVÍ FEMENÍ 0-1 LES CORTS

Álvaro Ramírez: ” Molt bon partit dels dos equips tot i que el resultat faci pensar que va ser un partit sense ocasions, però les dues porteres van estar molt acertades, sobretot la visitant.”

PRE-INFANTIL 7 – 0 ESCOLA PRÀCTIQUES 2 (AE L’EIXAMPLE) “A”
Silvia Vives: “Vam dominar el partit en tot moment, ja que érem molt superiors al rival, tot i així ens va costar una mica marcar el ritme del partit, que va ser molt correcte a nivell ofensiu generant bones combinacions i jugant en equip.”
Gols: Ignasi Ibañez, Hugo Fúnez, Javier Conill, Guillermo Ancochea i Antonio Pieralli 3

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: