Resultats de la jornada 18-11-2017

Resultats setmana FCFAquests són els resultats dels nostres equips federats.

INFANTIL B 0-12 BABAR A

Álvaro Ramírez: “ Partit complicat sobretot per la diferència física entre els dos equips. Ens em de quedar amb la bona primera part realitzada, ja que vam tenir ocasions i vam estar amb una intensitat molt alta.”

 

AE MARTORELL 2-3 INFANTIL A
Carlos Serra: “Victòria important al camp del segon classificat. Molts nervis i imprecisions a la primera part. A la segona, hem estat millor que el rival i hem remuntat el partit. Si competíssim sempre com el segon temps, estaríem a la part alta.”
Gols: Ignacio Echevarria i Guille Lopez-Fonta 2

Cadet b 2-1  St. Joan de Villassar

David Oliva: “Aquest dissabte vam poder veure un equip més competitiu i sabent el que havien de fer. Tot i fer una bona primera part vam marxar al vestidor amb el marcador en contra. Al sortir vam aconseguir empatar i acabar emportar-nos els tres punts contra els líders. Si ens tornem a creure que guanyarem sense fer cap esforç repetirem els errors, per tant, cal continuar amb la mentalitat del dissabte.”

Gols: 1 Mauro Gimeno, 1 Jaume Marzo

SANT VICENTI 6-1 CADETE A

Juan Pinilla: “Mal partido fuera de casa donde no salió nada. Muy poco juego en ataque y una defensa blanda. Hemos de mejorar mucho aun, hay que seguir trabajando.”

JUV. CAD. FEMENÍ A 3 – 3 CASTELLDEFELS

Yeray Martín: “Aquest cap de setmana ens ha pogut la pressió. Una mala primera part sempre passa factura i ens van faltar minuts per culminar la remuntada. Hem de seguir treballant per seguir sumant però, per sobre de tot, hem de gaudir d’aquesta temporada i de cada partit. Aquest equip sempre dona la cara i lluita fins al final. 1,2,3 Claudina”

JUVENIL A 6-6 CATGAS SANTA COLOMA
Carlos Serra: “Pitjor partit de la temporada. Sortim al camp sense ganes ni actitud i això ens condemna a anar tot el partit perdent. Per moments millorem i aconseguim empatar un partit que estava perdut. Així i tot, tornem a donar ales al rival amb una expulsió absurda que ens podria haver costat el partit i en el cas de no produir-se, podríem haver guanyat. Hem de canviar molt si volem aconseguir grans coses.”
Gols: Pablo Pouplana, Víctor Menarguez, Eloy Tusell, Alex Sala i Raul Regas

 

CATGAS 1-2 SÈNIOR FEMENÍ
Edmon: ” Partit molt igualat entre dos equips que intentaven allunyar-se de les posicions de descens. Va costar entrar al partit a causa de la intensitat defensiva del rival. Tot i això, la superioritat que vam demostrar als últims minuts ens van fer remontar l’1-0 inicial”

IPSE EL PILAR 1-3 SÈNIOR B
Carlos Gomez: “Partit molt complicat anfront un rival molt dur i un arbitre permisiu ,la 1 part resultat molt injust 1-0 i la segona amb molt de esforç,sacrifici i una mica de sort treien un partit en una segona part de infart.”
Gols: :Juan Cases 2 i Aleix Cremades

AGRAMUNT 2-10 SENIOR A

Juan Pinilla: “Buena victoria fuera de casa que permite escalar al equipo unas cuantas posiciones en la clasificación. Partido bien trabajado donde fuimos superiores en todo momento. Con este sacrificio y trabajo se ganaran muchos partidos.”

Goles: Pere 2, David Oliva 3, Dani, Alberto, Ricardo, Fernando y Gerard Goberna

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: