Resultats de la jornada 16-12-2017

Aquests són els resultats del cap de setmana.

CALDES 2-1 INFANTIL B

Álvaro Ramírez: “ Domini total nostre però, com sempre, la falta d’encert evita que ens emportem els tres punts. Els dos gols seus van ser dues errades nostres per falta de concentració. Cal posar-se les piles.”

Gol: Miquel

 

INFANTIL A 3-0 ESPARRAGUERA

Carlos Serra: “Molt satisfet amb l’actitud. Probablement el millor partit de l’equip. Molt concentrats i amb una gran predisposició defensiva. No podem baixar el ritme!”

Gols: Ignacio Echevarria, Guille Lopez-Fonta i Alvaro Vila
CADET B 19-0 BABAR

David Oliva: “Un partit on mai m’havia trobat en aquesta competició. Inicialment van començar 4 jugadors fins que a la mitja part va arribar la resta. Ens vam trobar amb un rival molt desmotivat i ho vam saber aprofitar.”

Gols: 4 Marc Miras, 4 Max Sierra, 4 Juan Artuch, Pep Urbizu, 2 Franc Guix, 1 Ignasi Carol, 1 Joan Iñiguez

 

SANT ANDREU 2-3 CADETE A

Juan Pinilla: “Importante victoria contra un rival directo.Primera parte muy intensa y de buen juego que termino con el resultado de 1-3. En la segunda parte el equipo se sobrepuso a los nervios después del segundo gol de los locales y pudo llevarse los tres puntos.”

Goles Alex Fernandez 3
RUBI 7 – 5 JUV.CAD. FEMENÍ A

Yeray: ” Partit amb un mal començament a les dues parts. Aquest mal inici ens va condicionar durant tot el partit intentant remuntar dues vegades i al final va ser impossible tot i el bon joc amb el que vem acabar als dos periodes. Cal seguir millorant i creixent mentalment sobretot.”

 

FUTSAL MATARO 7-2 JUVENIL A

Carlos Serra: ” Resultat massa voluminós pel que s’ha vist al camp. Hem competit de tu a tu contra el primer classificat de la lliga.”

Gols: Xavi Gil i Raul Regas

 

PONYS 3-2 SUB 23 FEM

Juan Pinilla: “Buen partido de las chicas de JM que aun sin tener ningún cambio aguantaron todo el partido con opciones de victoria contra uno de los equipos mas fuertes de la liga.”
SENIOR FEMENÍ 4-2 FS CALDES

Carlos Serra: “L’esforç té la seva recompensa i avui, les nostres noies s’han deixat la pell per remuntar un 0-2 contra les primeres classificades. Ha estat un plaer veure les ganes i intensitat que han posat durant els 40 minuts. Des d’aquí, donar molts ànims a la Blanca que ha patit una greu lesió.”

Gols: Blanca Chamorro, Elena Puigserver i Vera de Quadras

 

MARISTES SANT JOAN CE”A”-SENIOR B 2-5 (0-2)

Carlos Gómez ; “Partit jugat al camp del segon clasificat, ambdós empatats a punts, amb una primera part molt bona i controlada per part nostre.La segona comença amb una “pajara” de 15 minuts  i ho arreglem en uns últims 6 minuts d’iinfart”.

Gols: Carles Dede,Joan Aguilera,German Fañanas 2 i Bruno Molas.

 

SÈNIOR B – SPINOLA,CFS “A”  7-0 (4-0)

Carlos Gomez: “Partit amb molt  ritme i intensitat durant tot partit amb rotacions constants per donar frescura al joc ; seguim treballant davant l’objectiu de pujar de categoria i tractar de mantenir la porteria a 0”

Gols: Jordi larre,Aleix Cremades,Bruno Molas,Geran Fañanas 2 i Quique Moreno 2.

 

SENIOR A 9-4 ESPARRAGUERA

Juan Pinilla: “Gran partido del primer equipo del club. Después de una primera parte muy igualado donde la intensidad fue altísima se llego al descanso con el resultado de 2-3. En la reanudación gracias a la profundidad de banquillo de JM y al alto nivel mostrado por todos los jugadores hubo un parcial de 7-1 dejando el marcador en una abultada victoria. Gran trabajo.”

Goles: Fernando, David, Dani, Richi 2, Joanet 3 y Alvaro.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: