Resultats de la jornada 13-01-2018

Aquests són els primers resultats de l´any dels nostres equips.

EIXAMPLE “B” 6-1 INFANTIL “B
Lolo Simón: “Derrota dels nostres infantils davant un rival directe. El poc encert de cara a porteria i alguns errors defensius van fer que els locals s’avancessin amb dos gols abans de la mitja part. A la  represa vam arriscar una mica més però no va ser suficient.”
Gol: Oriol

INFANTIL A 3-3 CFS EIXAMPLE

Carlos Serra: ” Dues parts per a cada equip. En la primera, hem passat per sobre del líder de la lliga i ens hem posat amb 3-0 a favor. En la segona, ells han estat millors i no hem controlat els nostres nervis. Tot i això, hem d’estar satisfets amb la feina de tot l’equip. Gran treball!”.
Gols: Ignacio Echevarria, Pablo Boguña i Pablo Ayo

CADET B 5-2 MATARO B

David Oliva: “Segurament ha estat el millor partit que hem fet. Tot i marxar 0-1 a la mitja part ho estavem fent molt bé. Al final vam aconseguir el que ens merexiem. Molt satisfet just abans del partit contra el líder.

Gols: 2 Juan, 1 Max, 1 Nacho, 1 Ignasi

SENIOR B – DMS B 6-1 (3-0)

Carlos Gómez ; “Partit jugat contra el cinquè classificat, que portava imbatut des de principis de novembre, en el qual hem pogut desplegar un bon joc per part dels nostres, ple de motivació i ganes de jugar i guanyar. Així, considero que s’ha fet el millor partit de la temporada ja que el resultat podia haver estat 10-4. Els nostres números, en termes d’anotació de gols, 59/11 fa entendre que siguem els primers classificats de la primera volta amb un partit menys per disputar. Gràcies EQUIP 1,2,3 CLAUDINA.

Gols: Yeray 3,Arnau 3 i Marcel 1.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: