Resultats cap de semana 24-02-2018

Aquests són els resultat dels nostres equips federats.

INFANTIL B 3-3 HORTA 

Álvaro Ramírez: “Empat contra el líder en un partit que vam merèixer la victòria. Tot i així, bon resultat que ens manté invictes en aquesta segona volta i fora del descens”

Gols: Pep Bustamante, Mario Gili, Gonzalo Bort

 

FS OLESA 2-3 INFANTIL A

Carlos Serra: “Tot i no fer el millor partit, hem estat molt seriós en tot moment i ens hem col·locat 0-3. En el minut 47, ens han fet dos gols seguits i ens ha tocat patir una mica per no perdre el costum. Seguim sumant de tres en tres!”

Gols: Ignacio Echevarria, Santi Cases i Guille Lopez-Fonta

 

CADET B 2-3 AECS

 Juan Pinilla: “Partit molt igualat que es va decidir en els últims segons. Un greu error de l´àrbitre en contra de l´equip local va decidir el resultat del partit.”

 Gols: Edgar i Alberto

 

ESCOLA PIA 5-3 CADET B

 David Oliva: “La falta d’actitud de la primera part ha estat el motiu principal d’aquesta derrota. Una vegada més quan ens posem dins del partit és massa tard, així i tot vam estar molt a prop d’igualar el marcador. Seguim sense aprendre dels nostres errors.”

 Gols: 1 Max, 1 Abel, 1 Ignasi

 

JUV.CAD.FEMENÍ 4 – 4 AECS

 Yeray: “Molt mala primera part de les nostres noies. Falta de concentració, poca intensitat i moltes errades a la finalització que ens van fer anar 3 a 1 al descans contra un equip que tenia molts pocs recursos, però que va saber aprofitar al màxim. La segona part va ser diferent. Les nostres noies van presionar i van atacar constantment fins aconseguir l’empat a 4. Cal millorar molt la presa de decisions als moments importants i la concentració. Molt bona reacció que va ser insuficient. Seguirem!”

 Gols: Carla Calvo, Adriana Regas, Mònica Blasells, Aina LLovera

 

JUVENIL A 5-3 PALMA FUTSAL

Carlos Serra: ” Bon partit contra un dels rivals potents de la lliga. Molt igualat en tot moment fins que una genialitat dde l’Enrica falta d´’n minut ens ha donat tres punts molt iimportantsde cara a assolir els nostres objectius.”

Gols: Pablo Pouplana 2, AÀlexSala, Bernat Rovira i Enric Guix

 

CENTRE MONTSERRAT XAVIER 1904 CEA-Senior B  7-5(3-1)

Carlos Gómez ; ” Ha arrivat la primera derrota de la temporada .Partit disputat amb un munt d’alts i baixos i amb errades defensives que van dificultar molt el partit en una pista de30x20 , fins i tot jugant de cinc al tram final del partit no van poder remontar despres de aixecar un 4-1 es ven posar 4-5 pero no vem sapiguer defensar la remontada “. EQUIP 1,2,3 CLAUDINA.

Gols: Joan Aguilera 2,German Fañanas 1,Santiado Deus 1 i Carles Dedeu 1.

 

SÈNOIR A 5-4 MOLINS 

Juan Pinilla: “El primer equip de JM va finalitzar la primera part amb un 2-3 després de realitzar un joc molt irregular. A la segona part es va millorar una mica i finalment l´equip de JM va guanyar el partit.

Gols: Fer, Joanet, Richi, Gerard Goberna i Marc Prats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: